Înscriere

Înscrierea în proiectul "Filme pentru liceeni" reprezintă atât accesul la proiecțiile gratuite de film destinate liceenilor, cât și la workshop-urile organizate de Asociația Culturală Macondo pe parcursul anului școlar 2015 – 2016, la București. Profesorii sunt invitați să aplice metodele din planurile de lecții ale Ghidului educativ la sala de clasă.


Proiecțiile de film vor avea loc în timpul săptămânii și vor fi programate împreună cu dumneavoastră. Șase filme for fi vizionate pe parcursul anului școlar. Cele 6 workshop-uri vor avea loc în zilele de sâmbătă, numai în București, și vor fi programate în preajma proiecțiilor de film astfel încât fiecărei perioade de proiecție a unui film îi parvine o sesiune de training de 4 ore.

Vă rugăm să completați acest formular online pentru a vă înscrie la proiectul "Filme pentru Liceeni". Fiecare înscriere este un angajament de participare, așadar vă rugăm să luați în considerare timpul disponibil pentru participarea dumneavoastră integrală, întrucât locurile sunt limitate.

Menționăm că înscrierea la workshop-urile din București nu sunt obligatorii pentru profesorii din liceele aflate în afara capitalei, întrucât nu sunt acoperite costurile de transport sau cazare.

Anunț pentru profesorii din București: Vă mai puteți înscrie în proiect doar dacă puteți participa împreună cu elevii la proiecțiile de dimineață!

Înscrierile s-au încheiat. Vă mulțumim pentru interes.